Werkgroep Kunst in Tuinen Oosteind

Kunst in Tuinen Oosteind 2024

Op 14 en 15 september organiseert de werkgroep Kunst in Tuinen Oosteind een unieke expositie met een verscheidenheid aan kunstenaars, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Burgemeester van Oosterhout Mark Buijs opent op zaterdag 14 september om 10.30 uur dit kunstevenement.

Het programma:

Deelnemers met verschillende kunstdisciplines exposeren kunstobjecten in de Parochietuin van de H. Johannes de Doperkerk. Op het kunstpleintje “Montmartre” zijn in een Franse sfeer kunstenaars actief, er is een Liefdesmuur en fotografen maken portretten. In de H. Johannes de Doperkerk exposeren de deelnemers aan de wedstrijd.

De catering wordt verzorgd door organisatie Creations Events& Organisatie.

Inloop “De Pastorie” is open en ontvangt dit kunstweekend bezoekers.

Wilt u informatie over dit kunstproject of meedoen met de expositie of deelnemen aan de wedstrijd stuur dan een mail naar: kunstintuinenoosteind@gmail.com ter attentie van Marjo Foudraine.

Bezoek de website www.kunstintuinenoosteind.com         Instagram: kunstintuinenoosteind2024

Initiatiefnemer is de werkgroep Kunst in Tuinen Oosteind.

De wedstrijd

Organiseert een wedstrijd met het onderwerp Frankrijk. Laat je inspireren door het mooie en diverse landschap van dat land, Parijs, met zijn vele kunstenaars, mooie parken en tuinen, de modehuizen en de musea, de Tour de France en de Olympische Spelen.

De ingeleverde objecten worden tijdens het kunstweekend op zaterdag 14 en zondag 15 september in de H. Johannes de Doperkerk Oosteind geëxposeerd.

Verschillende (reactieve) vormen van kunst zijn welkom, zoals schilderen, sculpturen, fotografie, houtbewerken, poëzie, keramiek, video en metaalkunst.

Wij kunnen geen kunstobjecten ophangen in de kerk. Daarom vragen wij je zo creatief mogelijk je presentatie te organiseren. Dat kunnen kunstobjecten op sokkels zijn, in kistjes of doosjes, boekjes gevuld met gedichtjes of verhaaltjes, foto’s of tekeningen. Mee doen met de wedstrijd is gratis.

Wat je precies gaat maken is nog niet belangrijk want dat horen wij begin augustus wel.

De jury bestaat uit Cock Gorisse kunstliefhebber en Maartje Ongering beeldend kunstenaar.

Ga je meedoen of wil je meer informatie over de wedstrijd stuur dan een mail met je naam en adresgegevens naar kunstintuinenoosteind@gmail.com ter attentie van Marjo Foudraine.

Je hebt ruim de tijd om deze uitdaging aan te gaan en er iets moois van te maken.

Volg de website www.kunstintuinenoosteind.com     Instagram: kunstintuinenoosteind2024  

Initiatiefnemer is de werkgroep Kunst in Tuinen Oosteind.

Marjo Foudraine, Nettie de Rooij, Dimphie Lips, Hans Mink en Nora Kruik.